4 bijbaantjes waar je nog niet aan gedacht hebt

Jasper
18 januari 2022
4 bijbaantjes waar je nog niet aan gedacht hebt

Er zijn veel manieren om een zakcentje bij te verdienen. Misschien denk je al gauw aan werken in een supermarkt of een horecazaak, maar heb je ook al aan de volgende dingen gedacht?

Honden uitlaatservice

Als je een dierenliefhebber bent, dan is dit het ideale werk voor jou! Er zijn stiekem heel veel mensen die het fijn vinden dat iemand hun trouwe viervoeter uitlaat omdat ze een drukke baan hebben. Het kan soms het verschil maken tussen de hond houden of hem ter adoptie afstaan. Uiteraard moet je wel bereid zijn om de grote behoeftes van de honden op te ruimen, maar je krijgt er heel veel liefde voor terug.

orderpicker

Oppassen

Deze is eigenlijk net zo leuk als de vorige, dus grijp je kans als iemand vraagt om op zijn of haar kinderen te passen. Je moet wel flexibel zijn, want in tegenstelling tot het werk van een orderpicker weet je niet wat je te wachten staat. De ene keer kun je te maken hebben met een huilbaby, terwijl deze de keer daarop lekker ligt te slapen. Ouders vragen vaak om een oppas voor in de avonduren, dus overdag kun je lekker doen wat je wilt. Moet je oppassen wanneer de kids in bed liggen? Dan heb je ook nog tijd om huiswerk te maken of een film te kijken.

Orderpicker

Veel bedrijven zijn op zoek naar een orderpicker. Tegenwoordig shopt men vooral online, dus er zijn altijd mensen nodig die de juiste pakketjes samenstellen en opsturen. Dit werk is geschikt voor jou als je lekker wilt knallen en targets wilt halen. In tegenstelling tot oppaswerk weet je van tevoren wanneer je moet werken en wat je werkzaamheden zijn.

Eigen bedrijfje beginnen

Als je een goed plan hebt voor een eigen bedrijfje, dan is nú de tijd om ermee te beginnen. Misschien heb je altijd al een webshop willen starten. Ga er eens een paar uur goed voor zitten en bedenk een goed verkoopplan. Houd er wel rekening mee dat je in de eerste periode minder verdient dan met werk als orderpicker omdat je meer investeringen moet doen.

Meer nieuws