Over Ons

QQP is de meest voordelige aanbieder, als het gaat om online aankopen. Met onze jarenlange kennis op het gebied van webshops en verkoop zijn wij overtuigd van onze bedrijfsprocessen. QQP vindt het belangrijk dat producten toegankelijk en betaalbaar zijn, voor iedereen. Ondanks een lage prijs, stellen wij bepaalde kwaliteitseisen aan ons aanbod. Wij zijn overtuigd van ons ruime assortiment, aan kwalitatief goede producten.

De producten die aangeboden worden op qqp.nl zijn bijzonder en uniek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan voorzien in de handigste gadgets, tegen een voordelige prijs. Ons uitgebreide assortiment is geschikt voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij bieden ondersteuning met bijzondere en unieke producten, om jouw dagelijkse routines te vergemakkelijken.

QQP is een initiatief van Web Wings. QQP is ontstaan uit het idee, achter meerdere webshops. Web Wings heeft meerdere goedlopende webshops in beheer. De betreffende webshops zijn toegankelijk, maar veelal erg niché. QQP is ontstaan, om de bezoeker één toegankelijke webshop te bieden. De bezoeker kan op één plek terecht, voor al zijn of haar producten.

Casper Doorn

Ik ben Casper Doorn, een gedreven 29-jarige ondernemer uit Nederland. Ik verdeel mijn tijd tussen mijn ondernemerschap, mijn passie voor koken, muziek maken en gamen. Thuis vind ik balans en rust, ondersteund door mijn vriendin. Ik ben een professional met een creatieve geest en diverse interesses.
Alle artikelen