5 mooie en persoonlijke cadeaus om te geven

Jasper
16 augustus 2022
5 mooie en persoonlijke cadeaus om te geven

Heb je iets bijzonders te vieren? Of wil je laten weten dat je aan iemand denkt. Dan kan het goed dat je op zoek bent naar een bijzonder cadeau! Wat een cadeau bijzonder maakt is vaak de betekenis ervan en om iets betekenis te geven, maken we graag dingen persoonlijk. Daarom gaat deze blog over de 5 mooiste persoonlijke cadeaus die je iemand kan geven.

 

Een sieraad met initialen

Iets persoonlijks en tastbaars is een sieraad. Het is iets wat mensen voor een langere tijd bij zich dragen en waar ze na verloop van tijd meer betekenis aan gaan geven. Zeker als er de initialen van een koppel op staan of een persoonlijke boodschap of de initialen van de persoon aan wie je het sieraad geeft, hechten mensen er extra veel waarde aan.

 

Een vrienden scheurkalender

Een van de leukste cadeaus die ik zelf ooit heb gekregen was een “naakt” kalender van mijn beste vrienden. De edele delen waren op een creatieve manier afgeschermd, maar verder liet de hele kalender bijzonder weinig aan de fantasie over. Nog steeds hangt deze beauty op mijn toilet (wel boven en niet de wc waar eventuele gasten komen). Dit is een cadeautje dat je op verschillende manieren kunt maken. Mijn vrienden besloten er een flinke dosis humor aan toe te voegen, maar je kunt er ook een romantisch tintje aan geven!

 

Een fotoalbum

Er is weinig meer persoonlijks dan een fotoboek van herinneringen die je samen hebt gehad. Dit is echt een tijdloos cadeau dat zelden of nooit in de vergetelheid raakt. Sterker nog, hoe ouder het fotoboek wordt, hoe leuker het is om erin terug te bladeren. Je kunt heel gemakkelijk een fotoalbum maken. Online zijn er diverse aanbieders waarbij je de foto’s enkel hoeft in te laden en een paar dagen later wordt het fotoalbum thuis bezorgd. Je kunt het ook als personeelscadeautje geven na een uitje als aandenken of aan collega die met pensioen gaat.

 

Chocolade

Wie houd er niet van chocolade. De liefde gaat door de maag zeggen ze. Chocolade is een prima alternatief voor een gepersonaliseerd cadeau. Je kunt er namelijk alles mee! In welke vorm of maat dan ook, chocolade is makkelijk te beletteren met een naam, een felicitatie of zelfs een condoleance.

Chocolade is verder nog te personaliseren door de vorm! Wil je iemand feliciteren met een nieuw huis? Chocolade sleutel! Wil je iemand feliciteren met het winnen van een wedstrijd? Chocolade medaille of beker! Ga zo maar door.

 

Deurmatje

Een deurmat is het eerste wat je ziet als je binnenkomt. Online kun je deurmatten laten bedrukken met elke tekst die je maar wilt! Er zijn eindeloos veel opties. Van het standaard “welkom” tot het mrs. And mrs. … thema voor je pas getrouwde vrienden!

Meer nieuws