Actief tuin speelgoed

Jasper
9 januari 2022
Actief tuin speelgoed

De wereld is niet meer de wereld waarin wij opgegroeid zijn. Het is dus heel begrijpelijk dat jij jouw kinderen niet uit het oog wilt verliezen. Het is dan ook gemakkelijk om de tuin zo in te richten dat de kinderen toch lekker buiten kunnen spelen.

In dit artikel gaan we jou inspireren met leuke tuin speelgoed waardoor ze lekker actief blijven.

Zet een trampoline in de tuin

Een trampoline is absoluut de beste aankoop als jij jouw kinderen actief wilt houden en je hebt er zelf ook nog wat aan! Door een extra trampoline rand erop te doen en een net eromheen is het extra veilig voor de kids. Je kunt de onderdelen van de trampoline ook vervangen door de jaren heen. Het kan zijn dat de trampoline rand of het elastiek slijt.

trampoline rand

Steppen

Bij een grote tuin met veel bestrating is het aanschaffen van een paar steps ook een leuke toevoeging. Hier kunnen ze in de tuin maar ook buiten mee spelen. Bij steppen zijn kinderen met hun hele lichaam actief. Zorg er wel voor dat je ook gelijk voor goede bescherming zorgt, ze moeten het wel nog even leren!

Klimrek

Als het speeltuintje te ver weg is en je hebt de ruimte is het een super leuk idee om een klimrek in de tuin te zetten. Een klimrek vergt veel kracht en houdt ze lang bezig met hun eindeloze fantasie. Plaats dit onder een houten huisje en je hebt een waar fort!

Een zwembad

In de zomer houdt een zwembad in de tuin de kinderen heel actief. Er zijn tegenwoordig ook leuke waterbanen te koop waar de kinderen lekker rennen, glijden en spetteren!

Een graafmachine

Een graafmachine is ook een hele leuke bezigheid voor de kinderen. Op een grote graafmachine kunnen ze zitten en rijden en met hun armen gebruiken ze de graver om het zand op te tillen.

Meer nieuws