Deze vaporizers moet je kennen!

Jasper
23 januari 2022
Deze vaporizers moet je kennen!

De vaporizers zijn tegenwoordig heel populair in Nederland. Met vaporizers kun je kruiden en andere stoffen verhitten, denk hierbij aan cannabis. Vaporizers zijn te vergelijken met kleine oventjes. Een vaporizer verbrandt niks, maar warmt je materiaal op tot een temperatuur die ergens tussen de 157 en 226 graden zit. Er vindt hierdoor dus geen actieve verbranding plaats. In plaats daarvan verdampen de actieve stoffen. Je kunt op die manier de actieve stoffen inhaleren. Dit is dan ook een belangrijk voordeel ten opzichte van roken. Daarbij kun je ook nog eens het gebruiksgemak en de draagbaarheid van vaporizers optellen. Hierdoor zijn de vaporizers dus zo populair. Tegenwoordig heb je verschillende soorten van de vaporizers. In dit artikel gaan we het hebben over het merk DaVinci.

 

DaVinci

Het merk DaVinci tech is nog niet zo heel oud, het is opgericht in 2011. De naam is afgeleid van Leonardo da Vinci, omdat de oprichter van dit merk geïnspireerd werd door de visie en de toewijding van da Vinci. Het merk DaVinci probeert een verlangen te vullen om het voorstellingsvermogen van de wereld te vergroten. Dit is wederom geïnspireerd op Leonardo da Vinci. Achter het merk DaVinci is innovatie de drijvende kracht. Het merk blijft streven naar perfectie. Zo streven ze naar de consumptie van kruiden en concentraten middels een slim design, een kwalitatief hoogstaande productie en originele technologie.

DaVinci

IQ 2

De DaVinci IQ2 is de tweede vaporizer van dit merk. Dit is een vaporizer die je altijd mee kunt nemen door het kleine formaat. Het vullen van de vaporizer is ook heel makkelijk, waardoor je de vaporizer dan ook graag meeneemt. Het design kenmerkt zich door een geborsteld aluminium lichaam. Dit maakt dat de vaporizer er fraai uitziet en ook nog eens prettig in de hand ligt.

 

IQ2 Smart Paths

De DaVinci IQ2 Smart Paths is een van de coolste features van dit merk. De van tevoren ingestelde temperatuur zorgt ervoor dat de verdampingstemperatuur binnen acht minuten geleidelijk toeneemt. Je kunt hierbij kiezen uit flavour, mind, body of rest. Wat cool is aan de smart paths, is dat je de instellingen hiervan kunt aanpassen via de DaVinci app op je telefoon.

Meer nieuws