Wat is een Jablotron?

Ivan
2 oktober 2021
Wat is een Jablotron?

Een Jablotron is een alarmsysteem waarmee je je woning of zelfs bedrijf veiliger maakt. Alarmsystemen van Jablotron hebben één van de hoogste kwaliteiten, zij zijn daarom ook één van de beste en meest betrouwbare leveranciers op vlak van alarmsystemen ter wereld.

Waarom een Jablotron

Dankzij het inbraaksysteem van Jablotron kun je ervoor zorgen dat je hele woning, bedrijfspand of appartement is beveiligd. Door middel van verschillende onderdelen is het heel gemakkelijk om het systeem te bedienen. Door deze mogelijkheid kan het ook gemakkelijk aangepast worden naar je eigen wensen en voorkeuren. Dankzij de smartphoneapp van Jablotron is het eenvoudig om al je beveiligingssystemen te bedienen van overal in de wereld. Je kunt ook als je het veiliger vindt zelf de alarmsystemen bedienen met een manuele code of afstandsbediening.

Voordelen

Er zijn natuurlijk ook een aantal voordelen van het gebruik maken van een Jablotron alarmsysteem. Je hebt een eenvoudige bediening, een multifunctioneel gebruik, het alarmsysteem is zowel te bedienen van je pc als smartphone, er is een keuzevrijheid in beveiliging behoeften, het is een tijdloos ontwerp en ten slotte is dit een combinatie van draadloos en bekabeling dit wil zeggen dat het dus wat besparing oplevert.

Jablotron Oasis

Met dit alarmsysteem van Jablotron Oasis heb je de keuze uit verschillende sets. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een set zonder communicatie of een set met spraak- of telefoonbediening. Dit systeem beschermt u ook tegen brand en inbraak.

MyJablotron App

Dankzij de MyJablotron App is het mogelijk om het alarmsysteem, de verwarming, de garagedeur en nog alle andere apparaten eenvoudig en op afstand te bedienen. Ook is er op deze app de mogelijkheid om het logboek te lezen, in deze logboek kun je zien hoe laat het systeem is in- en uitgeschakeld en op welke uren er specifieke meldingen zijn gemaakt.

Jablotron alarm

Het Jablotronalarm is eenvoudig te bedienen dankzij de groene en rode knoppen. Groen betekent dat het alarm uitstaat en je je vrij kunt bewegen in het gebouw. Als de knoppen rood zijn gekleurd dan betekent het dat het alarmsysteem geactiveerd is. Elke ruimte in uw woning of bedrijf beschikt over een eigen element in het Jablotron alarm.

Meer nieuws