Uw huis goed beveiligen tegen inbraak

Jasper
14 oktober 2021
Uw huis goed beveiligen tegen inbraak

Na een inbraak(poging) kan uw leven aardig op z’n kop komen te staan. U slaapt ’s nachts slechter en u kunt van elk geluidje wakker worden. Inbrekers hoeven u niet langer het leven niet onnodig zuur te maken, want u kunt zelf uw huis beveiligen en er bestaat tegenwoordig hele goede professionele inbraakbeveiliging voor uw huis. Zo kunt u ’s nachts weer heerlijk slapen, zonder zorgen.

 

Zelf beveiligen

Als u besluit inbraakbeveiliging voor uw huis zelf toe te passen dan kunt u een aantal dingen doen. U kunt als eerste uw sloten vervangen door sloten met een cilindertrekbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat inbrekers minder snel de cilinder in uw slot kunnen breken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om schemersensoren te plaatsen. Deze sensoren zorgen ervoor dat zodra er iemand langs loopt licht is. Inbrekers kiezen liever huizen uit waar niet zulke sensoren hangen. Let wel op: dit licht werkt alleen als er in uw buurt sociale controle is. Is deze er niet dan heeft een sensor geen zin, want dan geeft u de inbreker alleen maar extra licht. Als laatste kunt u kiezen voor camerabewaking. Camera’s kunnen in en om het huis gehangen worden. Door de camera’s te plaatsen schrikt u inbrekers af.

 

inbraakbeveiliging huis

 

Professioneel beveiligen

U kunt er ook voor kiezen om inbraakbeveiliging voor uw huis professioneel te laten doen. Dit kan gedaan worden door een gecertificeerd expert. Zulke experts kunt u vinden op het internet. Een voorbeeld van zo een expert is Jaspers networks & security. Zij hebben al een aantal jaar ervaring en werken landelijk om uw huis te beveiligen tegen inbraak. Aan de hand van de verbeterde risicoklassen indeling bepalen ze het risico op inbraak in uw woning. Daarna kijken ze welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor uw woning. Als specialist bieden zij niet alleen de beste beveiligingsproducten en diensten, maar denken ze ook actief met u mee. U betaalt op deze manier alleen voor wat u echt nodig heeft en u hoeft zelf geen systemen te installeren, alles wordt voor u gedaan. Zo kunnen inbraken in de toekomst worden tegengegaan.

Meer nieuws