Waaraan zie je dat iemand van je houdt?

Jasper
13 december 2021
Waaraan zie je dat iemand van je houdt?

Het is nogal eens een spannend terrein. 'Hij houdt wel van mij, hij houdt niet van mij'. Onzekerheid is zo lastig als de vlinders door jouw buik razen. Soms wil je misschien wel dat het ophoudt. Geen onzekerheid meer, stop maar met de hele relatie. Jammer, want je loopt wel de kans mis om hem en jezelf te leren kennen.

Wat zijn de tekenen van houden van?

Dat is voor iedereen wat anders. De ene persoon laat liefde zien door genegenheid en intimiteit, een ander uit het met een cadeautje, weer een ander laat het zien door klusjes voor jou te doen. Sommige mannen zeggen het en menen het. Andere mannen zeggen niet 'ik hou van jou' en toch houden ze wel van je. Natuurlijk zijn er ook mannen die het zeggen en het niet menen. Ook zijn er mannen die het niet zeggen, omdat ze niet van jou houden.

Dure trouwjurken en goedkope trouwjurken

Het hoeft ook geen teken aan de wand te zijn, als iemand gaat voor goedkoop of duur. Als jullie gaan trouwen wil het niet zeggen dat als hij de suggestie doet om goedkope trouwjurken te gaan kopen, hij niet van jou houdt. Net zoals dat als hij met jou op pad gaat om dure trouwjurken te bekijken, ook geen teken is dat hij van jou houdt. Goedkope trouwjurken zijn soms zelf mooier dan duurdere trouwjurken. Goedkope trouwjurken zijn de perfecte manier om te besparen op een bruiloft.

trouwjurken

De enige manier om te weten of hij van jou houdt

Er is maar één manier om te weten dat hij van jou houdt. Het is ook meteen het moeilijkste om te achterhalen. Het kan ook zijn dat iemand jou inderdaad zo voor de gek houdt, dat je het niet door hebt.

Maar, als je goed oplet, kun je die kans aanzienlijk verminderen. Hoe dan? Dat doe je door naar jouw gevoel te luisteren. Dat kan alleen maar, als je niet naar jouw angst luistert. Pas als je werkelijk innerlijke stilte voelt, dan komt het antwoord vanzelf wel op jouw pad. Het mooie is, dat als je zover bent, dat je dan beseft dat het er niet toe doet. Je hebt jezelf gevonden, dat is wat jou namelijk echt rust geeft.

Wat zegt het als iemand van jou houdt? Hoe raar het ook klinkt, ook iemand die van jou houdt kan ervoor kiezen om niet met jou verder te gaan. Al met al is het dus vooral belangrijk om van jezelf te houden en jezelf niet te verlaten.

Meer nieuws