Wat is een perfecte bruidsjurk?

Jasper
25 oktober 2021
Wat is een perfecte bruidsjurk?

Best lastig een bruidsjurk uitzoeken. Ben je iemand die graag trends volgt? Of ben je meer van een tijdloze jurk? Het is ook nog eens afhankelijk van jouw figuur, in welke jurk jij het mooiste kan stralen. Trouwen doe je tenslotte vaak maar één keer in je leven of twee keer.

Bruidsjurken die populair zijn

Wil jij de trends een beetje volgen? Kies dan voor een jurk met bandjes. Dat doet het goed momenteel. Wat verder ook populair is, zijn de bruidsjurken met een diepe V-hals. Mooi en verleidelijk, dat is natuurlijk ook een betoverende combinatie. Qua kleur is nog steeds wit de absolute nummer 1. Een beetje licht roze kan daarentegen ook een mooie optie zijn.

bruidsjurken

Wat past bij jou?

Ben jij iemand die kosten wat het kost de trend wil volgen? Dan heb je wellicht al genoeg informatie. Maar veel aanstaande bruiden willen graag een jurk die mooi aansluit bij het figuur wat ze hebben. Natuurlijk je hebt van die mazzelaars waarbij alles fantastisch staat. Echter, zelfs dan is het zo dat het ene model net wat beter staat dan het andere model bruidsjurk.

Tips? Als je bijvoorbeeld een peer figuur hebt dan staat een strapless jurk jou zeer waarschijnlijk fantastisch. Hiermee betover je vast de bruidegom! Zeker als je een jurk kiest die wijd uitloopt. Zo komen jouw vormen het beste tot recht.

Ben je juist lang en slank? Dan staat een lange en vrij rechtopende jurk waarschijnlijk jou vermoedelijk juist veel beter dan zo’n jurk die wijd uitloopt. Eigenlijk geldt voor alle figuren: laat je goed informeren door een bruidswinkel en ga vooral passen. Zo alleen kom je tot de perfecte bruidsjurk. Want, de perfecte bruidsjurk is de jurk die jou op jouw lijf geschreven is.

Je kunt niet verwachten dat je een ander figuur krijgt door een jurk. Maar een jurk kan wel een handje helpen. Wist je bijvoorbeeld dat er best vaak wat extra vulling wordt gebruikt voor de borsten?  Als je van nature al met een aardig grote cup bent gezegend is dat natuurlijk fijn. Tenzij het voor jou teveel is natuurlijk. Maar elke vrouw is anders.

Het leuke is dat er genoeg bruidsjurken zijn voor verschillende figuren. Dus je komt er vast wel uit met het speuren naar bruidsjurken.

Meer nieuws