Wil jij aan de slag met een rolcontainer? Drie tips

Merijn
20 januari 2022
Wil jij aan de slag met een rolcontainer? Drie tips

Rolcontainers zijn multi-inzetbaar en super nuttig voor bedrijven in allerlei sectoren. Wil jij weten waar jij in jouw bedrijf een rolcontainer voor kunt gebruiken? In dit artikel helpen we je op weg met het gebruik van een rolcontainer met drie tips.

Tip 1. Een rolcontainer kun je voor afval gebruiken

Als je veel afval hebt die je af dient te voeren, dan is een rolcontainer daar perfect voor. Je hebt rolcontainers die aan de onderkant van plastic zijn en hekken erop hebben (twee, drie of vier). Daarnaast heb je speciale rolcontainers die helemaal van plastic zijn die gemaakt zijn voor het gebruik met plastic.

Tip 2. Hou rekening met het gewicht dat je wil vervoeren

Niet alle rolcontainers zijn in staat om hetzelfde gewicht te vervoeren. Wil je veel zware voorwerpen vervoeren met je rolcontainer? Zorg er dan voor dat je een rolcontainer aanschaft met stevige wielen. Ook het onderste deel van de rolcontainer dat de wielen met de hekken verbindt (of het onderste deel van het massief plastic stuk van de rolcontainers die voor afval geschikt zijn) dient stevig genoeg te zijn voor het vervoer van hele zware voorwerpen (of afval).

rolcontainer

Tip 3. Sommige bedrijven willen ook een mooie rolcontainer

Als je rolcontainer ergens achter komt te staan, waar mensen er alleen afval in stoppen, dan maken de looks van de rolcontainer niet zoveel uit. Maar als jij een rolcontainer hebt die klanten ook echt te zien krijgen, dan wil je misschien een extra mooie rolcontainer. Gelukkig zijn er rolcontainers in allerlei geuren en kleuren. Zeker uit China is het aanbod van mooie rolcontainers bijna oneindig.

Met deze tips hopen we je op weg te hebben geholpen in jouw zoektocht naar een passende rolcontainer. Als je meer tips wil, dan kun je natuurlijk altijd het internet afstruinen op zoek naar andere artikelen. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of er is informatie over te vinden waar het rolcontainers betreft. Je kunt ook een keer een showroom bezoeken (als deze niet gesloten zijn vanwege een lockdown of andere Covid-maatregelen natuurlijk). Er zijn bedrijven die zich specialiseren in de verkoop van rolcontainers. Wil je dus echt een goede rolcontainer, dan kun je ook een keer daarnaartoe gaan. Of je kunt op internet bij diverse webshops terecht die ook een enorm assortiment aan rolcontainer hebben.

Meer nieuws