Alle informatie over poppers

Merijn
21 juli 2023
Alle informatie over poppers

Hoewel dit niet de forté is van QPP, kregen we steeds vaker de vraag om dit soort onderwerpen te behandelen in ons nieuwssegment. Vandaar dat wij vandaag alle handige informatie over poppers in één informatieve blogpost voor jouw noteren! Ben jij benieuwd naar wat deze dingen nou eigenlijk doen met het menselijk lichaam? Of wat de reden is waarom ze in Frankrijk steeds populairder worden op feestjes? Lees dan vooral dit artikel met alle informatie over poppers door!

Wat doet een popper met je?

Poppers zorgen voor een chemische reactie in het brein die drie verschillende doelen bewerkstelt: Het werkt lustopwekkend, het zorgt voor een mentale roes en het stuur een signaal naar de gladde spieren om zich te ontspannen. Doorgaans werkt de mentale roes zo’n 3 tot 5 minuten, liggend aan de sterkte van de popper. Eveneens zal het ontspannen van de gladde spieren ook zo’n 1 tot 3 minuten duren, liggend aan de sterkte. De trend onder popper-enthousiasten nijgt dezer dagen richting het sterkere segment a la de Rush ultra strong, in plaats van de zwakkere alternatieven. Ook worden poppers gebruikt vlak voor een orgasme, om zo dit gevoel intenser te maken.

Wat zijn gladde spieren?

Gladde spieren zijn spieren die van nature niet uit zichzelf kunnen ontspannen. Specifiek gaat dit om zowel de keel als de anus. De reden dat mensen deze laten ontspannen is vaker wel dan niet om dingen zoals penetratie en andere seksuele handelingen gemakkelijker te maken. Door dat deze spieren ontspannen is het gemakkelijker om fallische dingen in te brengen. We raden af om dit als algemene spierontspanner aan te schaffen, kijk daarvoor naar onze blog over hoge spierspanning!

Waarom gebruiken mensen in Frankrijk poppers op feestjes?

De nitrietverbindingen binnen poppers, die verschillen per gekozen flesje, zorgen er voor dat binnen luttele seconden men een mentale roes krijgt van enkele minuten. Om deze reden is er bij de Franse jeugd een sterk stijgende populariteit naar dit soort middelen.

Hoe nemen mensen poppers?

Poppers worden ingeademd. Poppers zijn in principe een vloeistof, die transformeert naar gas wanneer het in aanraking komt met kamertemperatuur. Vandaar dat deze vloeistof ingeademd kan worden, via de neus, wanneer de dop van het flesje wordt losgemaakt. We raden aan om, mocht je de keuze maken om poppers te gebruiken, dit flesje een paar centimeter van je neus af te houden. Het kan voorkomen dat men de binnenkant van de neus beschadigt door het chemische proces wat plaatsvindt. We hopen dat je na het lezen van deze blog het gevoel hebt dat je alle benodigde informatie over poppers nu beschikt! Zoek je nog wat anders om te lezen voor het slapen gaan? Kijk dan eens hier!

Meer nieuws